HomeLook organizat

Un palton barbatesc potrivit pentru orice moment

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cum se mai zburleste putin vremea, cum ne gandim sa facem cate un inventar, asa, de control printre hainele pe care le-am pus la pastrare inca din primavara. deseori, constatam cu stupoare ca unele s-au micsorat, altele s-au demodat.

Cu fiecare sezon,. tendintele sunt din ce in ce mai crescute si mai retusate. Upgrade-ul in materie de moda si trend este in schimbare cu fiecare pas. Astfel, suntem nevoiti in mare parte sa ne reimprospatam garderoba cu ”ceva la moda”, doar, doar sa nu ramanem printre cei din urma. Bine, dupa caz si principii…

Pana acum ceva timp, eu am avut o problema cu: Ce imbrac in anotimpul rece peste un costum???

De fiecare data cand trebuia sa merg la cate un eveniment, o petrecere, eram nevoit sa car un sacou intr-o sacosa ori sa-l ignor. Asta tocmai pentru ca sacoul era mult prea lung fata de haina sau geaca de deasupra. Nu ma prindea mai deloc.

M-am hotarat pana la urma sa caut ceva mai stilizat, un palton care sa se potriveasca atat pentru a fi purtat la o simpla plimbare dar si la un anume eveniment mai special. Nu mi-a ramas decat sa caut ceva mai special in materie de paltoane barbati.

Nu spun ca nu mai cautasem si in anii trecuti, insa in materie de paltoane, gaseam mereu aceleasi produse de care ma si saturasem. Nimic nou. Acum insa, ceva mi-a atras atentia. Era parca mai diferit de ce vazusem. Un brand diferit pe care nici nu-mi dau seama cum l-am pierdut sau ignorat.

Antonio Gatti, caci despre asta este vorba, pare sa fi pus in aplicare si cateva dintre dorintele celor care vor ”sa-si ascunda sacoul” pe dedesubt… Gasesc o gama diversificata de paltoane care pot defini orice persoana, atat in cadrul business cat si a unei simple iesiri.

Din punctul meu de vedere, consider ca un palton trebuie sa reprezinte o semnatura, un cod vestimentar si sa puna in lumina calitatea persoanei care il detine. Atat casual cat si clasic, stilul paltoanelor de pe Antonio Gatti pot face in orice moment diferenta in materie de concept modern si stil curent.

paltoane-antonio-gatti

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.