HomeLook organizat

Ambientul tau la mare arta

Like Tweet Pin it Share Share Email

Controversat sau nu, spatios sau ingust, garsoniera sau casa, un lucru e sigur. Este locul unde locuiesti, unde te simti tu mai bine sau in care ti-ai dori sa stai. Se spune ca cele mai bune idei sunt cele de moment. Ei bine, lucrurile nu par sa stea chiar asa! Cel putin, ideile nu sunt pentru toti.

Cand am facut prima amenajare in apartament, ne-am gandit ca o culoare calda, orange va face diferenta de calitate pentru design. Un parchet ieftin, dormeze si canapeaua de colt erau principalele lucruri de anvergura. Bine, ne cam invarteam pe dupa ele in timp ce ieseam de prin camere, parand sa fie mai mult niste obstacole.

In sfarsit, am dus-o asa cam 15 ani. Pffff!! Pana la urma te obisnuiesti…si nu prea. Cand mai mergi la cate unu, altul, si mai vezi cateva idei, te gandesti unde ti-o fi fost mintea de nu ai facut si tu la fel. Asa ni se intampla si noua atunci cand ne vedeam obligati sa ocolim recamierul, un scaun care isi gasise locul pe langa usa, cand parchetul ieftin incepea sa se deplaseza sau sa scartie!!

Acum doi ani, am zis STOP. Trebuie sa facem o ”minune”. Economii si la treaba. Insa nu am mai facut chiar de capul nostru. Ne-am mai edificat putin, am mai cautat pareri si am ascultat niste pareri. Cum tot eram in cautare de idei, am dat peste artbient, care ne-a redat practic impulsul in reamenajari.

Eram entuziasmati de modelele exclusive de design interior prezentat acolo (pentru ca noua cam asta ne trebuia). Ne-am calauzit putin dupa cateva idei, a, reamenajat interiorul apartamentului cu doua camere, am cam schimbat totul. De la mobilier pana la culorile peretilor, parchet, draperii, etc!

Foto ArtBient.ro
Foto ArtBient.ro

Ce mi-as mai fi dorit foarte mult ar fi fost un mozaic artistic, cu sticla, sau din cel aplicat pe usi sau mobilier.

Mozaicul alcatuit din bucati de sticla colorata in masa, sticla Orsoni, bucati de ceramica, marmura sau piatra se dezlantuie intr-o bogatie de tonuri si nuante ce reflecta o abordare artistica a compozitiilor.

Comparat cu o pictura compusa din piese colorate de mici dimensiuni, mozaicul se integreaza perfect pe orice tip de suprafata si se preteaza cu succes in orice stil arhitectural cunoscut.

Foto by ArtBient.ro

Cand esti mai vizionar, incepi sa iti faci o idee si cateva principii despre amenajari, design si accesorizare, in functie de suprafata sau asezarea imobilului. Exact asa se intampla si pe ArtBient.ro, unde conceptul de lucru apare odata cu Consultanta, Proiectul si Executia.

Echipa ARTBIENT propune clienților un concept unic în domeniul design-ului interior, al design-ului de produs și al elementelor arhitecturale decorative. Ideile, sugestiile și propunerile vor fi puse pe hârtie sub forma unor schițe de mână, pentru ca ulterior să putem oferi conform bugetului soluția potrivită și reprezentativă cerințelor clientului

In ceea ce priveste produsul finit, acesta este transportat si montat cu personal calificat, cu experienta. Astfel, ARTBIENT isi asuma responsabilitatea pentru orice sfat, produs, si elibereaza un Certificat de autenticitate si garantie de 50 ani. Pentru detalii si consultanta in proiectele dvs, puteti gasi detalii in linkul afisat mai jos.

Contact ArtBient

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.