HomeEvent

Libertatea culorilor

Like Tweet Pin it Share Share Email

Peste 60 de picturi, realizate in ultimii doi ani, lucrari personale care ne-au fost dezvaluite astazi la Vaslui, in Sala Arta din cadrul Muzeului Judetean, de catre Carmen Mocanu. Profesor de franceza, iubitoare de arta, pictor si nu in ultimul rand, fotograf, Carmen Mocanu lasa o amprenta clara pe un grafic al picturilor abstracte.

Vernisajul desfasurat astazi, dezvaluie o combinatie de culori, jocuri si idei care transpun armonie, bucurie, dans si trairi… ”Culori in libertate” este fara indoiala una din expozitiile marcante ale judetului Vaslui, un izvor de sentimente la care sunt invitati sa adere toti cei care iubesc si apreciaza pictura, culorile si arta in general.

Cand pictez, rog ratiunea sa se odihneasca si invit intuitia la un exercitiu de libertate. Vad atunci aparand forme ce par ca vin de nicaieri, uneori in armonie, alteori in contradictie.

Carmen Mocanu,

Bineinteles, din introducere nu au lipsit momentele de placere resimtite prin muzica, microrecital sustinut de catre elevii: Alexandrina Dariescu, Miruna Grigoras, Tudor Stancu, Daria Cretu, sub indrumarea compozitorului Dumitru Jijie…

Vernisajul este deschis in perioada 8 -22 Martie la Sala Arta din cadrul Muzeului Judetean Vaslui..

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.