HomeEvent

Despre lucrul bine facut in acest an

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cred ca oricine isi face un tip de bilant sau macar o enumerare a realizarilor cu fiecare an care sta sa treaca. Gasesc de cuviinta sa imi dau si eu cu parerea pentru fiecare motiv de bucurie sau lucrul bine facut in ceea ce priveste activitatea de blog.

Practic, cel mai nou lucru este infiintarea prezentului blog cu care sper sa merg mult timp de acum incolo, incet si sigur… Pe partea de publishing sau ma rog, scriitor de advertoriale, cum vreti, m-am cam lasat pe-o coasta si nu prea imi vine sa le mai accept. Este drept ca am scris enorm de multe in acest an, insa nu aici ci pe alte bloguri. Pana la urma, totul s-a facut contracost sau pentru diferite prioritati.

Stiu sigur ca multi consacrati in ale bloggingului, vor spune ca foamea este mare. Insa tin sa le spun de pe acum ca asta cam asa e. Pentru intretinerea unor bloguri ( si eu am cam …vreo …patru) este necesara o anumita suma de bani. Si mi-am propus sa nu scot absolut nimic din buzunarul meu ( hosting anual,domenii,etc). Asa ca am lasat blogurile sa-si faca treaba si chiar reusesc si ceva in plus. Datorita advertorialelor, link-uri si bannere cu plata. Asa ca……!!!

Insa imi promit solemn sa le mai raresc , mai putin sau deloc… In fine !!! Ramane o optiune la care sa reflectez cat e de bine sau cat nu pentru viitorul blogurilor.

In alta ordine de idei, venind vorba de castiguri , mi-am facut un inventar al acestuia prin metoda de afiliere oferita de cateva platforme promotoare ale acestui tip si oportunitate de monetizare. Nici aici nu ma plang. Nu am spart nici topurile insa nu am muncit nici in van. Deci, un alt lucru care m-a determinat sa ma bucur in decursul acestui an.

birou de blogger

As mai putea enumera cateva concursuri sau activitati umanitare in care a mai fost implicat si cate un blog de-al meu, insa de-ajuns este doar sa mentionez ca a fost si atat… Oricum sunt cunoscut printre prieteni ca unul de o modestie rara, da rara de tot, nu asa !!!

Lasand la o parte tema bilantului, nu-mi ramane decat sa urez sincere urari de sanatate colegilor din blogosfera, tuturor prietenilor si celor care se invart prin labirintul unei idei numite BLOG…

Din partea mea, numai bine…

La multi ani !!!

la multi ani 2015

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.