HomeCotidian

Vara nevoia de navete de plastic schoellerallibert atinge apogeul

Like Tweet Pin it Share Share Email

Sunt anotimpuri si marfuri specifice la care cifra vanzarilor explodeaza.
De pilda iarna se cauta: sanii, schiuri, haine groase, lemne, brazi si cadouri. In acest anotimp se consuma mai multe grasimi ca oamenii sa faca fata gerului. Dar vara? Ce se vinde vara cel mai mult?
In primul rand inghetata, berea si sucurile si apa de tot felul: plata si minerala, apoi navete de plastic Schoellerallibert in care sa se aseze sticlele si sa fie transportate de la producator catre depozite sau direct catre marile magazine.
Tot vara, omul considera ca trebuie sa consume mai multe legume si fructe, adica sa ia aceste depozite de vitamine direct de la sursa si nu din pilule. O alimentatie mai usoara este benefica organismului si vara putem da jos kilogramele inestetice puse in timpul iernii.
Daca strabati pietele, iti lasa gura apa de atata arome si culoare, mai ales ca stii gustul fiecarui fruct asezat cu grija in laditele din plastic.
In afara de pepeni, care sunt mari si merg pusi unul peste altul in gramada, fiindca nu se terciuiesc, toate celelalte produse din gradina necesita depozitarea in navete din plastic.
Printre cele 1000 de produse aflate in stoc pe site-ul magazinului de ambalaje din plastic amintite mai sus se gasesc si o gama variata de navete din plastic care se pot adapta fiecarui produs.
Unele au peretii perforati ca legumele asezate in ele sa respire, in timp ce altele au peretii compacti. Fiindca sunt foarte usoare si prevazute cu manere pentru a fi prinse cu usurinta, sunt cele mai solicitate ambalaje in perioada verii, datorita consumului crescut de bere, suc, apa, dar si de cirese, rosii, nectarine si ele pot fi vazute oriunde: in depozite, supermarketuri, chiar si in comertul stradal.
Cumparatorii care vor sa faca gem din cirese sau din capsuni si nu au venit de-acasa cu un vas special, se roaga de vanzator sa le dea cu ladita cu tot fructele.
Acestea sunt mult mai usor de transportat in ladite, decat in pungi din plastic, in care se sufoca, se pot acri, iar tot sucul cade in masina.
Sub ladite se pune o bucata de nailon si totul este tinut sub control, iar fructele ajung intregi la domiciliu.
Nu iti poti imagina un camion plin cu nectarine puse unele peste altele!
Laditele din plastic sunt ideale datorita urmatoarelor caracteristici:
-sunt rezistente si nu produc raniri in timpul manipularii. Din moment ce au fost cumparate ele pot fi utilizate de la 5-10 ani, fara sa existe conditii de genul: sa fie tinute numai la adapost, sa nu stea in ploaie sau in soare. Plasticul nu se dezminte. El este unul dintre materialele rezistente, care nu necesita conditii speciale de depozitare.
-unele dintre aceste ambalaje de calitate premium sunt pliabile, astfel ca ocupa loc mai putin, cand sunt goale. Este foarte bine ca ele sa ocupe loc putin in depozit, ca in spatiul economisit sa stea laditele pline cu produse gata sa ajunga in pietele noastre.
-sunt cele mai igienice ambalaje, fiindca pot fi spalate in profunzime, dupa utilizare. Ar fi tare neplacut sa ramana zeama pe fundul laditei, care sa atraga albinele si viespile, iar fructele proaspat culese sa devina si ele lipicioase. Ceea ce nu se poate aplica lazilor din lemn sau cutiilor din carton, este pretabil in cazul ambalajelor din plastic.
-sunt reciclabile dupa incetarea activitatii. Plasticul se recicleaza, astfel ca o parte din banii cheltuiti pe ambalaje este recuperata.
Schoellerallibert.com este producatorul ideal de ambalaje fiindca:
-livreaza prompt marfa comandata la adresele furnizate de cumparatori, ceea ce este prioritar in zilele de campanie. Ciresele coapte nu pot astepta in pomi, fiindca putrezesc, se usuca sau dimpotriva se umplu de viermi si sunt mancate de pasari.
Rosiile crapa si ele pe camp din cauza soarelui puternic si distribuitorul de navete din plastic rezistente intelege nevoia fermierilor de ambalaje, ajutandu-i sa isi culeaga la timp roadele muncii lor.
-la nevoie executa la comanda ambalaje dupa ideile si proiectele clientilor.
-pe site exista si containere pentru transport lichide la distante mari, facilitate care nu era posibila in trecut. Ambalajele de dimensiuni mari sunt prevazute cu roti sau sine, sa fie manipulate cu usurinta.
In mod cert ca vara nevoia de ambalaje din plastic creste, dar gospodarul si le poate comanda si de primavara sau iarna, sa fie sigur si sa le aiba la indemana.

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.