HomeCotidian

In bratele terorii

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cam asa si-ar putea intitula locuitorii Frantei, respectiv al Parisului clipele pe care le traiesc de cateva zile incoace. Este un lucru inutil acum sa spui despre cei care au fost prinsi in plasele acelor teroristi ca au fost si vor fi doar niste victime si ca au murit nevinovati. Si aici ma refer la cei de la Charlie Hebdo, politista ucisa joi dimineata cat si acei ostatici din magazinul evreiesc din estul Parisului.

Spun inutil deoarece nu mai ajuta cu nimic, chiar daca cei doi ( sau doi dintre cine stie cati islamisti teroristi or mai exista impanziti prin toate tarile lumii) au fost ucisi, conform surselor care comenteaza toate aceste evenimente.

Spun inutil deoarece exista sau cel putin ar trebui sa existe oameni antrenati si in masura sa ii intercepteze pe acesti nenorociti, sa ii monitorizeze si sa previna cateva dintre drasticele urmari ca si in exemplele de mai sus. Poate exagerez putin, insa stim cu totii ca au fost atat de multe cazuri cand acestia s-au integrat drept oameni ai comunitatii, cu bun simt, pana la absolutul suprem, atacul demult asteptat si atingerea unei tinte. Practic, in tot acest timp, isi studiaza o prada si cand ajunge sa o cunoasca destul, ataca cele mai vulnerabile puncte.

teroristii au fost ucisi
Echipe de interventie

”Politicos, discret si simpatic, curajos, grijuliu si corect”. Asa era catalogat Cherif Kouachi, unul dintre cei doi atacatori de catre vecinii sai din Gennevilliers, in vestul Parisului. Tipic obiceiului relatat mai sus.

Pana la urma, ar trebui sa ma incred in acei oameni in masura sa gandeasca, sa previna dar si mai bine ar fi s-o faca inainte ca alti nevinovati sa plateasca…

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.