HomeCotidian

Idei disperate pentru ”celebritati” fara bani

Like Tweet Pin it Share Share Email

Da cum sa te poti pricopsi cu ceva banuti, cat de disperat poti fi, cat de mult poti sa cobori in haosul bataii de joc si a nesimtirii ? Si cata minte avem noi, cei care urmarim chipurile, emisiunile ”conscrate” ale unor maimutoi ‘moderatori de doi bani, (a se intelege retarzi de comedie ).

Pana acum ceva timp, aveam o parere usor mai cizelata despre Madalin Ionescu si Adelina, usorii prezentatori ai emisiunii Wow Biz. Ce sa mai, de cum da soarele putin de amiaza, fereasca Dumnezeu sa te prinda vremea prin fata tv-ului. Esti mancat. Da rau, nu asa. Exact cum m-a prins pe mine, ca nu-mi venea sa cred ochilor si urechilor.

Refuzam sa cred ca noi, stimatii telespectatori care mai avem ceva materie prin forma rotunda ce o purtam pe umeri, am ajuns sa vedem in direct cum se pisa ( scuzati, dar nu ma pot abtine) Loredana Pastrama in recipiente, pentru a-si face un test de sarcina. Gata, ne-am dat dreaq cu totii. Acum inteleg de ce sunt in stare celebritatile fara bani si la cate idei disperate apeleaza.

Bineinteles, ai mai inteligenti vor spune : Pai cine te pune sa te uiti ? Ei bine, tocmai fugisem de pe alte canale tv, cu mare cautare si rating ( ca toate sunt cu ratingul cel mai mare, dupa statistici)satul fiind de niste seriale vechi de 15 ani sau pamflete fara noima despre coruptii tarii. Pai despre ce altceva. Si am ajuns aici pe Kanal D , locul unde spre stupefactia ochilor, am ramas profund scarbit de cat si unde poti ajunge, ce esti in stare sa faci, atat ca invitat cat si ca moderator.

Da oare javra aia nu putea sa-si faca testul linistita, la medic sau acasa ? Nu ar fi putut sa-si spele izmenele cu baietzasii aia langa care si-a petrecut timpul, fara sa ne mai punem si noi, saracii, drept martori ?

Sunt poate intrebari mult mai grele decat : DE ce se invarte pamantul doar intr-un sens, de ce creste iarba verde sau din ce material e facuta piatra

https://youtu.be/M3R_Z4oCbmk

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.