HomeCotidian

Din trusa unui meserias

Like Tweet Pin it Share Share Email

Nu stiu altii cum sunt, insa eu ma tot impiedic in ideea de a invata cate ceva din arta ”unui om bun la toate”. Insa de cele mai multe ori, ma cam dau batut. Imi dau repede seama ca am doua maini stangi si bune la facut…doar flotari. Hai, sa nu va vina alte idei, right??? Ma mai consolez cu ideea ca fiecare isi are rolul sau, pe meserie si pe stiinta. Altfel, nu ar mai exista meseriasi..

Una peste alta, cred ca cea mai buna metoda de a-ti rezolva anumite probleme este sa chemi un om care e pe treaba lui. Bine, se spune ca un pompier le-ar rezolva pe toate…Hmmm!!! Oare de la ce m-am luat??? Cred ca si de la faptul ca toata lumea cauta pompierii pentru 80% din cazurile cu care se confrunta populatia. Si tot pe astia li se casuneaza daca ceva nu iese cum trebuie..

In sfarsit, revenind la meserii si meseriasi, vreau sa subliniez ca in urma unei munci zadarnice de a schimba oarece accesorii si utilitati sanitare prin casa, m-am trezit cu un telefon din partea colegei de apartament ( a se intelege, sotia), ca se aude un fasait din baie..

Da fuga, zic … Opreste apa si las-o asa pana caut pe cineva sa repare ce am vrut eu sa repar, pana am stricat

Dau cateva telefoane si in sfarsit, may man este pe metereze… Ajung si eu acasa, bucuros ca am luat-o din timp si am scapat sa bag te miri ce motopompa prin casa… La un moment dat, ma impiedic de ceva unelte, intinse ordonat din hol si pana in baie…

Bai esti nebun!!! Ditamai arhiva, aproape o enciclopedie de scule, incepand de la nelipsitii patenti, pana la clesti, ciocane sau diverse unelte.

Mi-am dat seama ca sunt chiar pantaloni scurti pe langa mester, si orice as fi facut, insemna sa ma chinui de trei ori mai mult cu sculele de ocazie pe care le detineam eu personal, prin casa…

unelte

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.