Gabryell.ro

Daruire si impliniri pentru viata

Ma simt de multe ori un neajutorat si neputincios atunci cand diferite cazuri umanitare isi fac simtita prezenta in apropierea mea sau a prietenilor mei. Fie bloggeri, fie cunostinte sau pur si simplu oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata.  Cred ca toti suferim de ,, sensibilitate ,, si respect in primul rand , atunci cand ne dam seama cat de greu trec printr-o lupta cu boala, cu saracia sau singuratatea,  fie ei copii , tineri sau  batrani.

Sigur ca toti am vrea sa aducem cumva un aport asupra rezolvarii problemelor. Insa de multe ori, nu se reuseste decat amanarea sau prelungirea agoniei .

Un caz care mi-a atras atentia este cel al Oanei .

Oana Livadariu are 34 ani si este urmarita de un cosmar frecvent. Sa nu moara la varsta asta. Intr-o seara, dupa niste convulsii , a fost dusa la spital unde medicii i-au descoperit o tumora pe creier de marimea unei portocale.

In 2010 a fost operata la spitalul Bagdasar , urmand o radioterapie la Berlin. S-ar fi parut ca totul va fi bine. Insa dupa trei ani jumate, boala a recidivat . Tratament, citostatice si din nou siguranta ca va fi bine.

Insa viata pare sa-i joace feste din nou. O noua recidiva in urma careia a ajuns la spital fara cunostinta. Deja tumora se transformase intr-o multime de celule agresive , raspandite printre cele sanatoase.

Lucrul cel mai bun este ca se poate opera  Canada la Montreal Neurological Institute and Hospital, printr-o tehnica numita fluorescence-guided resection of brain tumors. Obstacolul il reprezinta suma de 100 000 euro necesari operatiei .

Sunt convins ca unii ar spune : Ei si ? Altii au probleme si mai grave !!

Este destul de corect si confirm. Insa putem cu siguranta sa-i ajutam pe toti daca am colabora si ne-am implica , asa, doar sa facem cunoscut cazul. Se spune ca orice om are Ingerul sau pazitor . Haideti sa il gasim si pe al Oanei si sa-l aducem inapoi…

Oana Livadariu:

Raiffeisen Bank (cod SWIFT RZBRROBU), sucursala Victoriei

LEI – RO34 RZBR 0000 0600 0834 2460

EURO – RO05 RZBR 0000 0600 1532 2908

CONT PAY-PAL: dearwanna@yahoo.com

Exit mobile version