HomeCotidian

Cum se incearca ungurizarea Romaniei

Like Tweet Pin it Share Share Email

Multa lume foarte deranjata de masina Politiei Locale din Odorheiu Secuiesc datorita inscrisurilor in limba maghiara pe laterale si putin in limba romana din spate. Vorba aia: profilul este partea cea mai bine apreciata, spatele este doar pentru suturi.

Ei, nenica, pana ce ne mai injuram intre noi romanii, etnicii isi fac de cap si ne rad pe la spatele masinii de politie. Mare deranj nu ar provoca, atata doar ca noi, avem mereu impresia ca minoritatile ar vrea sa isi exercite drepturi mai multe si mai largi in Romania. Multi ar spune ca da, altii ar afirma ca nu.

Mai tineti minte nebunia cu drapelul maghiar si bornele de pe Trascau ? Pe mine unul nu m-ar deranja nici o secunda existenta lor in Romania. Insa daca traiesti intr-o tara, ar trebui sa fii putin mai maleabil si sa reusesti sa faci unele lucruri impreuna cu romanul. Chiar era asa greu sa lasi si drapelul Romaniei alaturi de cel maghiar? Chiar era nevoie ca Sabina, fetita din Covasna cu bandana tricolora sa fie amenintata la scoala din aceasta cauza?

politia locala din odorheiu
Masina politiei locale din Odorheiu Secuiesc

Chiar era necesar sa ignori domnule primar Bunta Levente, tara in care traiesti? Chiar nu puteai sa respecti legea si sa inscriptionezi acea masina pe toate partile atat in maghiara cat si in romana??? Si mai spui ca este legal ceea ce ai facut?

Ei bine, nu este nimic normal. Ba chiar incercati sa va faceti singuri un rau sigur si obiectiv. Va trebui sa intelegeti ca o lume a voastra, asa cum va doriti, cu masini si borne, steaguri si siteuri in limba maghiara nu o aveti decat in Ungaria, care este ceva mai incolo de ROMANIA domnilor!!! ( valabil si pentru acolitii romani a minoritatilor care au sansele sa-si schimbe cetatenia)…

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.